Trustpilot bereikt 73,5 miljoen dollar aan financiering en versterkt wereldwijd nog meer consumentenstemmen

Trustpilot bereikt 73,5 miljoen dollar aan financiering en versterkt wereldwijd nog meer consumentenstemmen

Als vandaag ongeveer gaat zoals de meeste dagen de laatste tijd verlopen, zullen voor middernacht 10.000 consumenten een nieuwe Trustpilot account aanmaken. Dat getal vieren we samen met onze klanten, want er valt veel uit af te lezen:

  • In het huidige landschap is de stem van de klant koning.
  • Traditionele reclamevormen zijn belangrijk, maar verliezen hun impact. Maar wat zij verliezen, wordt gewonnen door online reviews.
  • In de toekomst wordt er over ieder merk geschreven op het internet. Trustpilot helpt bedrijven deel te nemen aan dit gesprek en transparantie te tonen met betrouwbare third-party reviews.

Dit kwam van de week allemaal naar voren toen we de D-ronde van onze financiering aankondigden, waarin we 73,5 miljoen Amerikaanse dollar bereikt hebben. De ronde – die werd geleid door Vitruvian Partners met aanzienlijke bijdragen van voorgaande investeerders, DFJ Esprit Index Ventures, Northzone en Seed Capital Denmark. – stelt ons in staat om te blijven groeien in bestaande en nieuwe markten.

 

Trustpilot ontstond in een kelder in Denemarken, en onze snelle wereldwijde groei is het inspirerende bewijs dat consumenten uit de hele wereld onze standpunten delen. Met Trustpilot willen we het mondiale winkellandschap veranderen door consumenten een stem te geven, en door bedrijven te helpen daarnaar te luisteren.

Vertrouwen en transparantie zijn de kern van onze missie en van ons bedrijf. Iedere klant kan reviews achterlaten over ieder bedrijf, kosteloos. We werken hard om de echtheid van de reviews te verifiëren, en het bestrijden van frauduleus gedrag is een speerpunt. We zullen op dit gebied blijven investeren om voortgang te kunnen blijven boeken.

Het afgelopen jaar was voor Trustpilot een mijlpaal, en we willen onze klanten en de miljoenen consumenten die onze reis hebben aangedreven hiervoor bedanken.

Er zijn nu 13 miljoen Trustpilot reviews te lezen online – het afgelopen jaar steeg het aantal nieuwe reviews met 50 procent. Consumenten en bedrijven worden nu vanuit onze kantoren in New York, Londen, Melbourne en Kopenhagen door bijna twee keer zoveel personeel geholpen als vorig jaar.

Hoe gaan we verder?

  • We blijven investeren in het ontwikkelen van onze teams, technologie en processen om de consumenten en bedrijven die Trustpilot gebruiken te ondersteunen.
  • We werken aan het verbeteren van de ervaring van klanten zodat hun reviews nog behulpzamer worden voor andere consumenten.
  • We handhaven en versterken onze band met de industrie door de integriteit en betrouwbaarheid van reviews voorop te stellen.

Meer weten over Trustpilot? Neem een kijkje op http://business.trustpilot.nl/