Trustpilot nu goedgekeurde Google-partner voor productbeoordelingen

Trustpilot nu goedgekeurde Google-partner voor productbeoordelingen

Vorige maand lieten we zien hoe Trustpilot maar blijft groeien. Vandaag hebben we nog meer goed nieuws: Trustpilot is nu een goedgekeurde Google-partner voor productbeoordelingen op Product Listing Ads.

Daarmee helpen productreviews om producten zich te laten onderscheiden op heel google.com en google.com/shopping. Ook helpen de reviews om meer geschikt traffic naar verkopersadvertenties te leiden en bieden ze belangrijke informatie aan het winkelpubliek bij hun aankoopbesluiten.
Alles bij elkaar genomen, helpt het de waarde van uw producten aan te tonen en de redenen waarom men deze van u zou moeten kopen. In combinatie met de verkopersreviews levert het bevestiging waarom nou juist uw bedrijf de beste keuze is voor de klant. En daarom verheugen we ons zeer over deze samenwerking.

Hoe werkt het?

Bij het vijf-sterren-beoordelingssysteem worden productbeoordelingen in de vorm van sterren en reviewaantallen getoond op Product Listing Ads op google.com, Google Shopping en hun bijbehorende landelijke pagina’s.

Dit systeem geeft geaggregeerde data weer van beoordelingen en reviews over het product. Deze data wordt samengesteld uit diverse bronnen, waaronder handelaars, third-party verzamelsites, redactionele websites en gebruikers.

Als partner van Google Shopping, deelt Trustpilot de data uit uw productbeoordelingen nu met Google, zodat het in de Product Listing Ads wordt opgenomen. Dit betreft de Verenigde Staten (VS), het Verenigd Koninkrijk (VK), Frankrijk en Duitsland, waar de product listing ads met beoordelingen momenteel toegepast worden.

Wat is uw voordeel?

Productreviews zijn een essentiële stap voor het binnenhalen van nieuwe klanten, het vasthouden van bestaande klanten, en het aantonen van een solide bedrijfsreputatie. Third-party feedback van review-verzamelsites is eerlijk, open en betrouwbaar – het werkt als een online mond-tot-mond aanbeveling.

Productbeoordelingen helpen bij:

  • Het nemen van goed-geïnformeerde aankoopbesluiten onder klanten
  • Het onderscheiden van producten op de markt
  • Het aantrekken van traffic naar uw website
  • Het verhogen van verkoopcijfers, conversie en online reputatie

Zo simpel is het. Met zoveel voordelen en zo’n eenvoud, verheugen we ons erop om uw bedrijf te zien groeien met deze innovatie.Lees hier meer over de productreviews van Trustplot, of klik op de afbeelding hieronder voor meer informatie van Google.