Zet uw eerste Trustpilot-stappen met deze gratis gids

Zet uw eerste Trustpilot-stappen met deze gratis gids

U heeft uw bedrijfsprofiel bij Trustpilot geregistreerd en wilt graag beginnen met het verzamelen van reviews. Maar hoe nu verder?

Geen zorgen – wij staan voor u klaar met onze nieuwe gids ‘Opstarten met Trustpilot’.

In vier korte artikelen nemen we alles door wat u moet weten over het gebruik van Trustpilot, van het aanpassen van uw bedrijfsprofiel en het verzamelen van reviews, tot het activeren van merkambassadeurs en het integreren van Trustpilot op uw website.

De tools van Trustpilot helpen u om een vertrouwensband met uw klanten te scheppen – een belangrijk onderdeel van uw succes. Met onze gids kunt u direct aan de slag.

Klik op onderstaand icoon om het eerste deel van de gids te downloaden. Wanneer u klaar bent met het eerste deel, gaat u automatisch verder naar de volgende stappen.

“Wacht, ik heb nog vragen.”

Geen probleem. We hebben ze hieronder voor u beantwoord.

Waarom zou ik een profielpagina aanmaken?

De bedrijfspagina van Trustpilot is vaak de eerste plek die de consument bezoekt wanneer hij een bedrijf zoekt om een aankoop bij te doen. Daarom is het van groot belang om uw bedrijfsprofiel volledig in te vullen. Op die manier kunnen potentiële klanten direct een goed beeld krijgen van uw bedrijf. Bouw aan ruimte voor interactie met uw klanten en u zult er snel de vruchten van plukken.

Wie verzorgt de support?

Het vakbekwame team van Trustpilot’s Support Sectie! De opstartgids is de eerste in een reeks artikelen die ontworpen is om u te helpen de tools van Trustpilot onder de knie te krijgen. Alle gidsen zijn te lezen via ons eigen kenniscentrum – de Trustpilot Support Sectie. We verzamelen doorlopend de vragen die u instuurt en beantwoorden ze in korte, eenvoudige artikelen. Wat de vraag ook is, wij hebben het antwoord.

Waar ga ik heen met verdere vragen?

Naar ons! Als deze gids niet alles beslaat (wat volgens ons bijna onmogelijk is), neem dan contact met ons op. We staan altijd voor u klaar en gaan graag met u in gesprek.