Trustpilot reviews beter zichtbaar met Bing en Yahoo!

Trustpilot reviews beter zichtbaar met Bing en Yahoo!

Trustpilot kondigt met trots aan dat haar reviews nu met Bing Merchant Ratings worden getoond via de Bing zoekmachine van Microsoft en partnerzoekmachine Yahoo!

Hiermee zijn Trustpilot reviews nu zichtbaar over het volledige netwerk van Bing, Yahoo! en Google. Volgens de statistieken van ComScore uit oktober vormen deze bedrijven maar liefst 96,7% van de zoekmachinemarkt in het Verenigd Koninkrijk (UK).

Met Google Seller Ratings verhoogde de doorklikratio al met gemiddeld met 10%. Met Bing en Yahoo! zal je succes nu zeker doorzetten.

Met wereldwijd meer dan 250 miljoen bezoekers per maand – en een aandeel van bijna 10% van de zoekmachinemarkt van de UK – zijn Microsoft Bing en Yahoo! indrukwekkende zoekmachines. De reviews van Trustpilot op Bing en Yahoo! met Bing Merchant Ratings, zorgt voor meer zichtbaarheid voor je bedrijf en producten. En dat leidt weer tot meer traffic, een hogere conversieratio, en meer vertrouwen.

De beoordelingen zijn niet alleen op Bing te zien: Bing Ads biedt ook nog eens pay-per-click advertenties aan de Yahoo! zoekmachine, wat je zichtbaarheid nog verder vergroot.

Bing staat op de 24e plek van de grootste websites ter wereld, en Yahoo! staat in de top vijf. Deze opwindende samenwerking sluit aan bij onze overtuiging om reviews te bieden, daar waar de consument deze nodig heeft. Zodat zij weloverwogen zakelijke besluiten kunnen nemen, en je bedrijf door deze waardevolle feedback kan groeien.

En aangezien reviews live, actuele nieuwe content bieden, is het slechts een kwestie van tijd voordat je bedrijf in de lijst van organische zoekresultaten omhoog klimt.

Lees onze FAQ voor meer informatie over de afspraken tussen Trustpilot en Microsoft Bing.