Meer experimenten met API’s - Product- en verkopersbeoordelingen samen in een nieuwe uitnodigingstool

Meer experimenten met API’s - Product- en verkopersbeoordelingen samen in een nieuwe uitnodigingstool

Er zijn tal van mogelijkheden die API’s u kunnen bieden, Niels neemt u verder mee in de technische wereld van API...

Dit artikel introduceert kort het vervolg op de experimenten van Niels in zijn API avontuur. In een eerder blog konden jullie al lezen hoe onze Vice President van ons Product Team een experiment uitvoerde, waarbij hij met succes een API ontwikkelde om beoordeling uitnodigingen via SMS te versturen. Deze keer probeert hij een API te ontwikkelen om zowel product- als verkopersbeoordeling uitnogingen te triggeren en per e-mail naar klanten te sturen.

beoordelingen

In dit blog gaat hij technisch dieper in op het ontwerp van de API tool. Stap voor stap neemt hij u mee in het ontwerpen van een API. Van Google Sheets tot Google Script ziet u het volledige proces voor de creatieve opzet van een API. Zo kan zijn code inscriptie gedownload worden om zelf aan de slag te gaan en een eigen tool uit te testen. Heeft u zelf niet de technische kennis? Tip dan uw programmeur of developer voor het lezen van dit blog. Bezoek voor meer informatie en een goede dosis creativiteit onze websites apps.trustpilot.com en developers.trustpilot.com
.

Lees hier het volledige artikel over het API avontuur of bekijk direct de resultaten van de tool voor de API codering.