Bekijk nu de nieuwe mogelijkheden achter de Marketingmateriaal button in uw business account!

Bekijk nu de nieuwe mogelijkheden achter de Marketingmateriaal button in uw business account!

Trustpilot biedt nieuwe mogelijkheden om uw reputatie op Trustpilot via meerdere wegen te promoten. Er zijn logo’s, sterren en sociale media iconen voor u beschikbaar in verschillende formaten voor zowel digitaal als print. Deze kant-en-klare afbeeldingen zijn inzetbaar om via verschillende communicatiekanalen naar uw klanten te versturen.

Deze nieuw functie in het business account is alleen toegankelijk voor Pro en Enterprise klanten.

Met onze nieuwe Marketingmateriaal functie in uw business account is het nog eenvoudiger om aan de offline wereld te werken. U kunt hier onze kant-en-klare afbeelding templates voor uw sociale media inzetten, plus de sticker templates met merklogo’s vinden die u als onderdeel van uw marketingcampagne kunt gebruiken.

Waarom zou u alleen uw reputatie en betrouwbaarheid online willen tonen? Offline zijn er zo veel meer mogelijkheden! Kort geleden gaven we u al wat tips in een blog.

Om uw online reputatie in de offline wereld te laten zien, heeft u nu de optie om diverse materialen te downloaden die u kunt gebruiken in uw marketingcampagnes: Hier volgen vijf nieuwe ideeën over het inzetten van onze templates in uw marketingcampagne:

1. Maak gebruik van een Trustpilot badge of logo in uw advertenties.


Elke voorbijganger is een potentiële klant. Dus wanneer uw adverteert op billboards of op de zijkant van uw bestelbus of bedrijfsauto, zorg er dan voor dat uw communiceert wat de waardering is van uw bedrijf. Dit kan bijvoorbeeld door uw Trustscore te tonen.
Let op: Wanneer u offline uw TrustScore wilt tonen, zorg er dan voor dat de datum van de TrustScore wordt genoemd, zodat het duidelijk is wanneer deze score is gemeten.


2. Gebruik uw Trustpilot stickers in uw winkel

Mocht u naast uw webshop ook een fysieke winkel hebben, dan kunt u goed gebruik maken van de sticker templates in uw business account. Er zijn genoeg manieren om uw klanten te laten weten dat uw bedrijf is te beoordelen op Trustpilot. Plak een sticker op de ramen van uw kantoorpand, de deurmat, in de schappen of achter de toonbank. Genoeg momenten om uw klanten te laten weten dat u open staat voor online reviews van klanten.

trustpilot stickers

3. Toon uw reputatie na een aankoop


Sommige rekeningen hebben genoeg ruimte om uw TrustScore in te sluiten, bijvoorbeeld op de achterkant van de bon. Of plaats een logo van Trustpilot op een tegoedbon. Daarnaast kunt u ook uw reputatie of TrustScore tonen, vergeet nogmaals niet de datum van de score te noemen.

tegoedbon Trustpilot

4. Plaats een sticker op uw pakket


De verpakking van uw producten is een ideale plek om uw reputatie te tonen en de waarde te tonen die u hecht aan klanttevredenheid. Plaats een Trustpilot sticker zodat u laat weten dat u open staat voor de mening van klanten. Het is een eenvoudige manier om uw relatie met feedback te bevestigen en op kleine schaal uw solide reputatie te tonen.

pakket trustpilot sticker

5. Kleding van uw personeel


Laat uw werknemers gebruik maken van de nieuwe mogelijkheden en toon door middel van een badge of logo van Trustpilot dat uw bedrijf op het platform kan worden beoordeeld. Verder kunt u wat positieve quotes van geleverde feedback in uw winkel tonen. Al deze kleine stappen tonen aan dat uw open staat voor feedback en graag wilt werken aan een betere klantervaring.

En vergeet niet: Iedere offline promotie is statistisch, dus zorg ervoor dat er een datum van de geleverde TrustScore of uw reputatie wordt ingesloten. Bekijk hier onze volledige Trustpilot Merk Stijlgids.

Log in op uw Trustpilot business account en bekijk de nieuwe Marketingmateriaal functie in de linkerkolom van het menu.

Trustpilot merkmateriaal - Officiële Trustpilot merkmaterialen voor print en digitaal gebruik. Dit pakket is inclusief het Trustpilot logo, sterren en sociale media iconen.
Sociale media templates - Bekijk afbeelding templates en instructies om uw beoordelingen te delen op een meer aantrekkelijke en betrokken manier.
Trustpilot stickers- Download stickers die kant-en-klaar zijn om te printen.

Naast de materialen die u direct kunt downloaden, zijn er nog wat extra voorbeelden van klanten die op meerdere manieren Trustpilot gebruiken in hun marketingmateriaal.

Dus ga direct naar uw dashboard om de nieuwe mogelijkheden te ontdekken...