De eerste 72 uur bij Trustpilot in vogelvlucht: De transitie van Sales naar Customer Success

De eerste 72 uur bij Trustpilot in vogelvlucht: De transitie van Sales naar Customer Success

U bent inmiddels overtuigd van de mogelijkheden bij Trustpilot - u staat te popelen voor de sterren op Google, het uitgebreide bereik en de toename van conversies. Uw contactpersoon binnen Trustpilot verzekert u dat de implementatie kinderspel is, maar u voelt zich nog niet op het gemak. U heeft niet de capaciteit in huis om een ander groot project op uw werk aan te nemen, maar u wilt zeker meer.

WELKOM BIJ: DE EERSTE 72 UUR VAN TRUSTPILOT

Hier zijn de stappen die zullen volgen zodra het contract is getekend en de samenwerking zal starten.

IN DE EERSTE 24 UUR
U neemt deel aan een trainingssessie van ons platform - geleidt door een senior Customer Success Manager. nog geen half uur later bent u bekend en vertrouwd met ons systeem.

  *De trainingssessie zal u door ons Business Account platform begeleiden, zoals hierboven weergegeven.

*De trainingssessie zal u door ons Business Account platform begeleiden, zoals hierboven weergegeven.

VOLGENDE 24 UUR
U maakt kennis met uw Customer Success Team: een gedreven Success Manager en Integratie Manager. Hun voornamelijke doel is om de implementatie moeiteloos te laten verlopen, eenvoudig en efficient waardoor u de maximale waarde haalt uit onze samenwerking.

  *Customer Success team-building. Ja, dit zijn matching pyjama’s.

*Customer Success team-building. Ja, dit zijn matching pyjama’s.

Gedurende het daaropvolgende telefoongesprek met uw Integratie Manager, stuurt u uw eerste beoordeling uitnodigingen. Uw Customer Success Team zal een betere kijk geven in hoe uw platform geoptimaliseerd kan worden voor uw bedrijf, en het team beantwoordt iedere prangende vraag.

Een van onze nieuwste partners, BookFuel, een dienst die als uitgever startende schrijvers begeleidt met het publiceren van hun werk, zag een enorme waarde in de webinar training. Na de deelname van de half uur durende sessie, was BookFuel zo bekend met ons platform dat het telefoongesprek zeer behulpzaam was om een lange termijn strategie te bespreken en de eerste partij Kickstart uitnodigingen te versturen. In de 24 uur na het integratie gesprek, ontvingen ze 7 beoordelingen en reageerden ze op verschillende klanten.

Het laatste duwtje - Uw derde dag met Trustpilot

Log in op uw account en zie uw resultaten binnenstromen. Reageer op uw klanten en geef ze persoonlijke aandacht zodra ze informatie achterlaten over uw bedrijf. Automatiseer uw beoordeling verzameling. Integreer uw 5 sterren beoordelingen on-site. Geef uzelf een schouderklopje, omdat u uw bedrijf op sleeptouw neemt.

Nog steeds aan het aarzelen?

BELANGRIJKSTE VOORBEELD
Toen Colorado Pen de samenwerking met Trustpilot aanging, ontvingen ze 134 beoordelingen, bereikten ze een TrustScore van 9.5 en automatiseerden ze hun beoordeling collectie en toonden ze prachtige on-site beoordelingen van hoge kwaliteit, om zo het aantal conversies te verhogen. Ze behaalden deze successen in minder dan 72 uur na het uiteindelijke integratie telefoongesprek met Trustpilot.

  *Colorado Pen toont hun beoordelingen met een Trustpilot widget op hun homepage, zoals hierboven is te zien.

*Colorado Pen toont hun beoordelingen met een Trustpilot widget op hun homepage, zoals hierboven is te zien.

We doen er alles aan om u volledig en op de snelst mogelijke manier te laten starten, omdat we van tijd tot tijd hebben gezien dat onze meest succesvolle partners gelijk al vanaf de start direct resultaten boeken dankzij de nieuwe beoordelingen.

Uw succes is ons succes. Zodra u zich aanmeldt zal het Trustpilot Team pas tevreden zijn wanneer u iets van uw klanten hoort, en juist die feedback gebruikt om uw sales te verbeteren.

Bent u klaar om uw Customer Success Team te ontmoeten?