Zet uw klantbeoordelingen in de schijnwerpers van social media

Zet uw klantbeoordelingen in de schijnwerpers van social media

Het is lastig voor bedrijven om op te vallen op social media. De hoeveelheid advertenties die voorbij komen van afslankpillen tot kattenvideo’s is oneindig. Dus hoe kunt u überhaupt opvallen in deze drukte?

Sommige bedrijven zijn gestart met het delen van klantbeoordelingen op social media, zo houden bedrijven hun content up-to-date en persoonlijk. Beoordelingen zijn een geweldige manier om voor te blijven lopen op uw concurrentie. Het bewijs dat u waarde hecht aan de mening van uw klanten, en het helpt u een vertrouwde en loyale relatie met uw klanten op te bouwen.

Maar zijn beoordelingen genoeg om de aandacht van uw publiek te grijpen?

Voorbeeld Image generator

Bij Trustpilot hebben we uit ervaring geleerd dat social media posts twee keer zoveel betrokkenheid genereren wanneer ze een visueel element toevoegen. Daarnaast ontdekte Twitter dat het insluiten van afbeeldingen in uw social media posts een gemiddelde toename van 35% in betrokkenheid kan genereren.

Dus waarom zet u niet een extra stap door afbeeldingen met beoordelingen te combineren? We hebben kortgeleden de handige Image Generator gebouwd, waar afbeeldingen in combinatie met teksten gecreëerd kunnen worden. Lees meer om over de nieuwe toepassing te leren, en hoe u het kunt gebruiken.

We verzamelden inspiratie van onze klanten

We hoefden niet ver te zoeken om geïnspireerd te raken. Klanten van Trustpilot zijn zeer creatief wanneer het aankomt op positieve beoordelingen. We hebben de beste voorbeelden verzameld en we zijn aan de slag gegaan om beoordelingen op een meer visuele manier te delen.

Bekijk hier een paar posts op social media:

Social media voorbeeld
Social media voorbeeld 2

Visuele posts kunnen een geweldige manier zijn om veel klantbetrokkenheid te genereren, toch hebben een hoop bedrijven niet de middelen of de tijd om ze te creëren. Daarom hebben we een tool gecreëerd die het voor bedrijven eenvoudig maakt om beoordelingen op een visuele aantrekkelijke manier te delen.

Maak kennis met de Image Generator

Screenshot business account

Het idee Startte in Trustpilot Labs, na een hoop testen en aanpassingen, hebben we een hele handige tool gebouwd die een korte tekst kan combineren met een fantastische afbeelding, om zo een opvallende post voor social media te creëren. We hebben het zo simpel mogelijk gemaakt om de juiste afbeelding met de juiste tekst te overlappen, met genoeg afbeeldingen om uit te kiezen.

Bovendien kunt u dit in minder dan een minuut voor elkaar krijgen! Geen designer of andere tools nodig.

  1. Selecteer een citaat van uw favoriete beoordeling
  2. Selecteer een achtergrondafbeelding
  3. Download het bestand om op social media te delen

Dat is alles!

Het is nu tijd om iets te posten! Promoot uw beoordeling met een catchy hashtag

Marketingmaterialen Trustpilot

Zodra u eenmaal uw afbeelding heeft gecreëerd, bent u klaar om te delen. Door de juiste hashtags toe te voegen, en catchy status updates en tweets in te zetten, kunt u uw posts perfectioneren om uw online reputatie te boosten. Toon uw volgers hoe klanten u beoordelen, stimuleer betrokkenheid en versterk uw geloofwaardigheid.

Hier zijn een paar voorbeelden hoe u uw posts van beoordelingen kunt promoten:

  • _Wilt u gebruikmaken van onze service? Lees onze laatste beoordelingen op trstp.lt/iZZkjS @Trustpilot__
  • Geweldige stralende #5sterrenbeoordeling voor #bedrijfsnaam op @Trustpilot #onzeklantenvindenonstegek
  • Geweldige klantenfeedback op @Trustpilot. Lees al onze klantbeoordelingen trstp.lt/iZZkjS
  • Geloof ons niet op ons woord, zie wat onze klanten zeggen #Klantenservice #Beoordelingen via @Trustpilot trstp.lt/iZZkjS
  • Dank voor je lieve woorden Renee! #OnzKlantenVindenOnsTeGek via @Trustpilot trstp.lt/iZZkjS
  • Weer een geweldige beoordeling van een #TeGekkeKlant #Bedankt Renee via @Trustpilot

Houd er rekening mee dat posts op social media belangrijk zijn om uw huidige volgers betrokken te houden, een goed doordachte post kan bovendien via zoekresultaten nieuwe potentiële klanten aantrekken. Dus tweet het op de best mogelijke manier!

Wilt u uw eigen ontworpen versie creëren? Voor mensen die hun eigen afbeeldingen met een toepasselijke tekst willen ontwerpen, adviseren we de Integraties sectie in uw Trustpilot Business Account te bekijken. Bovendien kunt u in de Marketingmaterialen tab zien hoe andere bedrijven Trustpilot’s merkmaterialen in hun social media posts hebben gebruikt.

Download wat u nodig heeft en veel plezier in de versterking van vertrouwen in al uw social media campagnes.

*Let op! de Image Generator is alleen beschikbaar voor klanten van Pro en Enterprise!

Veel plezier! En dat is de essentie van alles - De Image Generator is een handige tool die ontstaan is in de testomgeving van Trustpilot Labs. We hopen dat u uw voordeel doet om de concurrentie op social media aan te gaan, of mogelijk inspiratie krijgt om een eigen Image Generator te bouwen.

Wat is Trustpilot Labs? Bij Trustpilot hebben onze Product Teams zo enorm veel plezier in het experimenteren van nieuwe producten, dat we een plek hebben gevonden om onze prototypes te testen! Daarom hebben we kortgeleden Trustpilot Labs geïntroduceerd - een experimentele speeltuin waar klanten gratis toegang kunnen krijgen tot onze prototypes. Bekijk Labs in uw Business Account. En mocht u feedback willen geven over nieuwe producten, stuur ons dan een e-mail op labs@trustpilot.com.

New Call-to-action